Kangoo Jumps este probabil cea mai distractiva forma de a face sport. Acum ai posibilitatea sa incerci aceasta activitate si in Ploiesti?

Kangoo Jumps. Distractie in miscare!

Kangoo jump – este mai mult decat un brand, este un stil de viata.
Kangoo jump este un sport care ajuta la slabit, imbunatateste functiile cardio vasculare, imbunatateste capacitatea respiratorie, elibereaza organismul de stres, intareste oasele (datorita sariturilor) dar are si cateva contraindicatii (spondiloza cervicala sau sarcina).

Ghetele folosite la practicarea acestui sport au fost initial folosite in gimnastica de recuperare din accidente ale membrelor inferioare.

Datorita arcurilor eliptice care atenueaza cu pana la 80% impactul cu solul si a ghetei propriu zis care asigura o buna sustinere a gleznei,riscurile de accidentari sunt minore.

Durata, Beneficii si alte informatii:

Nu este indicata practicarea de catre gravide, insa poate sa fie practicat in siguranta de catre persoane care nu au probleme cu articulatiile si probleme ale aparatului locomotor. Persoanele supraponedrale sunt mai mult decat potrivite pentru a practica Kangoo Jumps.
Cursurile vor avea loc intr-un cadru organizat, intr-o sala de sport dotata cu toate instrumentele necesare bunei desfasurari a Kangoo Jumps. Mai multe poze si filmulete se pot vedea si pe prima pagina.

Durata:
O sedinta de Kangoo Jumps dureaza 45-50 minute si se pot arde intre 700 si 1600 de calorii in functie de exercitiile practicate, ritm, intensitate si conditia fizica a participantilor.

Beneficii:
Cu ajutorul Kangoo Jumps caloriile sunt arse mai repede decat prin alte frome de gimnastica. Faptul ca graviatia in sine opune rezistenta, face acest tip de miscare atat mai eficient cat si mai distractiv. Este reomandat pentru arderea grasimii si remodelarea corpului, imbunatatirea rezistentei cardio-vasculare si circulatiei sangvine precum si imbunatirea flexibilitatii si coordonarii.

Tipuri de antrenament:
Cardio, tonifiere si dans.

Pentru inscrieri si mai multe detalii, va rugam sa intrati in contact cu noi folosind legatura de mai jos.

Cateva poze de la cursurile de Kangoo Jumps Ploiesti

Cum arata Kangoo Jumps Ploiesti in poze