AquaGym Ploiesti. Sanatate prin miscare!

Aquagym Ploiesti: Stiai ca aquagym este cea mai inovatoare forma de aerobic si este disponibila de acum si in Ploiesti?

AquaGym. Minunea zilelor noastre!

Aquagym | Daca nu ati auzit pana acum de aerobic in apa sau aqua gym,a sosit momentul sa va familiarizati cu acest tip de clase,sport din ce in ce mai popular si cu multi adepti la noi in tara
Efectele miscarii in apa sunt binecunoscute si nu sunt chiar de data recenta,sportul in apa fiind practicat pt efectele sale terapeutice inca din antichitate de catre greci, asirieni, babilonieni si egipteni.
In 1994 actrita Eleonora Vallone pune bazele aquagym-ului modern prin introducerea unor ore de Gym Swim sau Gym Nuoto.
Eleonora Valone a pus bazele acestui sport in urma unui accident. Trebuind sa faca recuperare medicala ,a agasit si dezvoltat acest remediu.In SUA prima sedinta de gimnastica in apa a avut loc in 1950.
Gimnastica in apa a devenit cu adevarat un concept de clasaatunci cand medicii si instructorii au inceput sa caute clase cu un impact scazut asupra articulatiilor si coloanei vertebrale. Mai multe despre Aquagym poti sa citesti aici.

Totusi,datorita faptului ca apa este perceputa ca un mediu mai prietenos decat salteaua de fitness,sedintele de aqua sunt considerate ca fiind mai usoare decat o clasa de aerobic.
In cadrul sedintelor de aquagym, ne adresam oricarui individ incepand cu cele mai fragede varste(cateva luni), pana la centenar.

Durata, Beneficii si alte informatii:

Poate fi practicat in siguranta de gravide,de persoane care au pb cu articulatiile si pb ale aparatului locomotor ,cat si de persoanele supraponderale,dar si de cele cu o stare buna de sanatate.
Pentru a practica acest tip de miscare,nu este necesar sa sti sa inoti ,deoarece majoritatea exercitiilor se realizeaz in apa cu adancime care nu pune in pericol integritatea participantilor.

Durata:
O sedinta de aquagym dureaza 45-50 minute si se pot arde pana la 500 calorii in functie de exercitiile practicate,ritm,intensitate si conditia fizica a participantilor.

Beneficii:
Gimnastica in apa este un bun remediu impotriva stresului,detensionarea si tonificarea musculaturii,imbunatatirea drenajului limfatic,eliminarea excesului de grasime si remodelarea corpului,imbunatatirea rezistentei cardio-vasculare si circulatiei sangvine,imbunatirea flexibilitatii si coordonarii.

Tipuri de antrenament:
Cardio, tonifiere si dans.

Pentru inscrieri si mai multe detalii, va rugam sa intrati in contact cu noi folosind legatura de mai jos.

Cateva poze de la cursurile de AquaGym Ploiesti

Cum arata AquaGym Ploiesti in poze